PANUITANGA + Ora: Samsung's Unpacked Galaxy S21

Nga korero me nga whakahou (KORERO +)

Ora: Samsung's Unpacked Galaxy S21

segnini

Ko te whanau te tuatahi
admin
Supermod
Karere
4.800
ngā
7.703
Mobile
Samsung nga tupuni Note 8
Tuhinga o mua Samsung kei konei i mua noa atu i te tikanga, a ko te tupuni S21 te whetu o te whakaaturanga. Ka puta ano nga taputapu penei i te tupuni Buds Pro. Engari me pehea e taea ai e koe te matakitaki i te kaupapa kia ora? ka kitea e koe i te kaitakaro YouTube me etahi atu korero awa ora i raro nei kia mohio ai koe kaore koe e ngaro i tetahi meneti.

1610637236055.png


He kaupapa mariko tenei na te mate uruta, engari kei te hiahia tonu koe ki te mohio ka tiimata ana te haapurororaa i to whenua. Anei ka tiimata te tupuni wetewete 2021 i roto i nga rohe waahi:

New York: 10 am ET Taite, Hanuere 14, 2021
California: 7 i te PT Taite, Hanuere 14, 2021
UK: 3pm GMT i te Taite, Hanuere 14, 2021
Central Europe: 16:00 CET i te Taite, Hanuere 14, 2021
Moscow, Russia: 6PM MSK i te Taite, Hanuere 14, 2021
India: 8:30 pm IST i te Taite, Hanuere 14, 2021
Beijing, Haina: 11 pm CST i te Taite, Hanuere 14, 2021
Poihakena, Ahitereiria: 2 a. M. AEDT o te Paraire, Hanuere 15, 2021
Korea ki te Tonga: 12 am KST i te Paraire, Hanuere 15, 2021
Japan: 12:00 am JST i te Paraire, Hanuere 15, 2021

Ko te huarahi maama ki te matakitaki i te tupuni wetekina 2021 ma te YouTube, kei raro ko te kaitakaro - penapena tenei whaarangi ki o mea pai ..


Kia mohio kei a koe ano etahi atu momo whirinoa. Kei te roma a Samsung Kei te wetewete i runga i tana ake paetukutuku, ka taea ano e koe te tono-a-tihi mo te tupuni S21. Ko tetahi atu kaupapa ko Twitch, kei reira ano te whakapaoho i a koe mo tera kaupapa, a ka tatari koe ki te kapi i runga i nga whatunga hapori penei i te TikTok, Twitter me Reddit. Ae ra, ka tatari koe ki te nui o nga kapinga hou mo nga taputapu hou i runga i nga Waea SIM Tuarua; kia mahara ki te toro ki ta maatau papaanga i te timatanga o te kaupapa.

He aha te tumanako
He mihi ki te nui o nga turuturu me nga korero, he pai ta maatau ki te whakaatu a Samsung i tenei ra. Ko te panui nui rawa atu ko te raupapa tupuni S21, kei roto ko te tauira paerewa, Galaxy S21 Plus, me tetahi momo Ultra.

Ko enei taputapu e toru kua hoahoahia hei whakaatu 120Hz whakaaturanga OLED me Snapdragon 888 ko Exynos 2100 chipset (kei i te rohe). Ko te tauira Ultra kua whirihorahia hei tuku i nga momo taapiri taapiri, tae atu ki te puhiko 5,000 mAh, te tautoko S-Pen, me te rua kāmera waea whakaahua

Ki te kore ka tatari maatau ki nga ahuatanga penei i te utu ahokore, te aukati wai / puehu IP68, Tautoko Dex, tuhi 8K, me te Android 11 he taonga awhina mo nga waea e toru.

Kua whakapau kaha a Samsung ki te kawe mai i nga whakatupuranga e toru o nga whakahoutanga putanga Android ki te tini waea, tae atu ki nga waea korero tupuni S. Kei reira, me maumahara te hunga e rapu ana i nga raupaparorohiko mo te wa roa. Te whanau S21.

Kei te hiahia te kamupene ki te tuku Samsung Galaxy Buds Pro taringa taringa ahokore pono, me nga turuturu e tohu ana i nga ahuatanga penei i te whakakorenga o te haruru kaha, he momo taiao, me te waahanga oro ororongo.
 

cjsegninir

Supermod
VIP +
mena ka tae wawe mai tenei i tenei tau. Tirohia mena ka whai waahi ahau ki te tirotiro.
Tirohia me pehea ta ratou miharo ia tatou

giphy.gif
 

kuelez

Kaiwhakauhau
konukawata
Karere
7.982
ngā
13.662
Mobile
Xiaomi Redmi 5 taapiri
Tupuni S21 Ultra 5G 108 mpx wow
 

segnini

Ko te whanau te tuatahi
admin
Supermod
Karere
4.800
ngā
7.703
Mobile
Samsung nga tupuni Note 8
Ka patai ahau mo te ultra ... Me whai tākihi tetahi?
 

Ko tehea tuku ka tatari atu koe?

  • Huawei P50 / P50 Pro

    Pōti: 10 14,1 orau
  • Samsung Galaxy Z Takai 3 / Z Flip 3

    Pōti: 10 14,1 orau
  • Whakahonoretia Magic 3/3 Pro

    Pōti: 9 12,7 orau
  • Xiaomi Mi Mix 4

    Pōti: 19 26,8 orau
  • Google Pixel 6

    Pōti: 16 22,5 orau
  • Tētahi atu (Waiho ki te kōrero, ā mā mātou e tāpiri atu)

    Pōti: 7 9,9 orau

Mai i te blog

Nga mema hono

Ko nga papahiko waea hiko 21 teitei kei te utu pai
Arriba