WHAKAMUTUNGA THE SAMSUNG OF THE FUTURE FREE !!!! (International Tecnonauta Raffle, me nga waehere 9/5/20 - 8/6/20)

Ingoa kaiwhakamahi ahurei

Silver Simdualero
Karere
95
ngā
469
Ok, kei te uru atu a Tecnonauta me etahi waitohu kia waihangahia he putea kohi moni hei awhina i te turanga o te ao "Whakaorangia nga Tamariki".

Ataata:


HEI MAHI: KI TE KORE TE KAUPONO E TATU KI TE TONO, ka taea e koe te mahi i konei → Tiltify - I hangaia mo nga Kaihoko Putea... (Ka taea e koe me Paypal i tetahi atu punaha)

• HONO KI TE HUATAPU KI TONU ↓↓↓

MAHI TONU I TE RATAPU:
. Argentina 13:30 haora
. Bolivia 12:30 pm
. Brazil 13:30 pm
. Chile 12:30 pm
. Colombia 11:30 am
. Costa Rica 10:30 am
. Cuba 12:30 pm
. Ecuador 11:30 am
. El Salvador 10:30 am
. Paniora 18:30 pm
. Guatemala 10:30 am
. Honduras 10:30 am
. Mexico 11:30 am
. Nikaragua 10:30 am
. Panamā 10:30 am
. Paraguay 12:30 pm
. Peru 11:30 am
. Puerto Rico 12:30 pm
. Dominican Republic 12:30 pm
. Uruguay 13:30 haora
. Venesuela 12:30 pm

# YoutubersContraCovid19
• HONO KI TE Tuhinga WHAKARUTUKU → TE SAMSUNG O TE WANANGA MURI !!!!!!!
 
Whakatika whakamutunga na te kaiwhakaako:

tekao hangarau

Kaiwhakauhau
Karere
6.108
ngā
9.798
Mobile
Samsung Galaxy S9 +
Me te whai waahi, me mataara tatou apopo ki te hunga ora. : ki runga:
 

Ingoa kaiwhakamahi ahurei

Silver Simdualero
Karere
95
ngā
469
He mea nui kia ngana ki te mahi ngatahi i te mea e taea ana, he kaupapa pai, kua mutu te tohu, no reira ahakoa kua taatai ​​nga waehere, ngana ki te matakitaki i te kaupapa me te mahi tahi ma te tohatoha i nga korero kohi moni.
 
Whakatika whakamutunga na te kaiwhakaako:

karolingian

Ki te tonga ...
Diamante
Karere
3.521
ngā
5.643
Mobile
Leeco Le 2
Te whai wāhi me te mahi tahi, me mihi!
 

Ko tehea tuku ka tatari atu koe?

  • Huawei P50 / P50 Pro

    Pōti: 10 14,1 orau
  • Samsung Galaxy Z Takai 3 / Z Flip 3

    Pōti: 10 14,1 orau
  • Whakahonoretia Magic 3/3 Pro

    Pōti: 9 12,7 orau
  • Xiaomi Mi Mix 4

    Pōti: 19 26,8 orau
  • Google Pixel 6

    Pōti: 16 22,5 orau
  • Tētahi atu (Waiho ki te kōrero, ā mā mātou e tāpiri atu)

    Pōti: 7 9,9 orau

Mai i te blog

Ko nga papahiko waea hiko 21 teitei kei te utu pai
Arriba